Logo — Garderen

Nieuws

Lampionnenoptocht in Garderen

20 okt, 2017
Lampionnenoptocht in Garderen —

De Oranjevereniging Garderen e.o. nodigt iedereen uit om op vrijdag 27 oktober a.s. deel te nemen aan de Lampionnenoptocht. Loop gezellig mee, dan verlichten we samen de straten van Garderen. Je kunt je eigen lampion gebruiken, maar er zijn ook lampionnen te koop aan de kraam op de Putbrink die avond.

Advertentie
Ten Hulscher

Praktische informatie

De lampionnenoptocht begint om 19.30 uur op de Putbrink aan de Dorpsstraat. De stoet wordt begeleid door Dweilorkest  O’Tunes uit Otterlo. De optocht wordt afgesloten met muziek en een hapje en drankje op de Putbrink. Een lampion incl. lichtstok en batterijen is te koop vanaf  €2,50. De verkoop ervan start om 19:00 uur.

De route

Route: Opstellen Putbrink (aan de Dorpsstraat ), rechtsaf Dorpsstraat / Putterweg, rechtsaf Speulderweg( Coop), rechtsaf Dr. H.C. Bosstraat, rechtsaf Koningsweg, linksaf Smidstraat, linksaf Oud Milligenseweg, rechtsaf Eikenlaan, linksaf J.P. Kruimellaan, linksaf Kastanjelaan, rechtsaf v/d Craatslaan, rechtsaf Beukenlaan, rechtdoor`t Boerenerf, linksaf `t Boerenerf, rechtdoor langs de Kruimelstaete, linksaf Oud Milligenseweg, linksaf Mazenhofstraat, rechtsaf Bakkerstraat, Putbrink (Eindpunt met aansluitend muziek).