Logo — Garderen

Nieuws

Bruidsbeurs in Garderen

21 jan, 2014
Bruidsbeurs in Garderen —

Marian Krook-Lievestro, wedding- en partyplanner van Stralend Middelpunt, en Rogier Ensel, manager van Charme Hotel Overbosch in Garderen, organiseren op maandag 27 januari van 18.30 uur tot 22.00 uur in de grote zaal van het hotel een gezellige en veelzijdige trouwbeurs.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Voor de bruidsbeurs wordt geen entree geheven en is vooral bedoeld voor toekomstige bruidsparen en/of jubilerende bruidsparen. Uiteraard zijn vrienden of familieleden die voor de gezelligheid meekomen ook van harte welkom. In de grote zaal, waar ruimte is voor 200 tot 1200 gasten, zullen tijdens de bruidsbeurs zo’n 20 stands aanwezig zijn. Na de opening van de bruidsbeurs, het ‘onthoofden’ oftewel het sabreren van een fles champagne, krijgt men onder het genot van een welkomstdrankje en lekkere hapjes de gelegenheid zoveel mogelijk informatie voor de grote dag te verzamelen.

Bij diverse standhouders ligt overigens een klein presentje klaar voor de belangstellenden. Tevens kan de fraaie bruidskleding worden bekeken die door modellen wordt geshowd. Een zangeres, een violiste en enkele DJ’s zijn aanwezig om het publiek te entertainen en geven hiermee ook hun visitekaartje af voor het persoonlijke feest van de bezoekers. Tijdens een bruiloft is heel veel mogelijk. Dat laat bijvoorbeeld de valkenier op de bruidsbeurs zien die zijn roofvogel de trouwringen laat aanvliegen.

Om te weten te komen wat de mogelijkheden bij een bruiloft precies zijn kan een gesprek met de manager van het hotel en de wedding- en partyplanner zeer zinvol zijn. Tijdens de bruidsbeurs is een adviesgesprek met Marian Krook-Lievestro te winnen en de bruidsparen die besluiten hun feest bij Overbosch te vieren krijgen de overnachting daarna in een luxe hotelkamer gratis. Een gelijksoortige bruidsbeurs die onlangs met medewerking van Stralend Middelpunt werd gehouden in Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren was een overweldigend succes.

Uiteraard hopen beide organisatoren van de beurs in Garderen dat deze net zo succesvol zal verlopen. “De samenwerking was alvast heel prettig” volgens Rogier die ook te kennen gaf te genieten van een bruiloft in zijn hotel die perfect verloopt. Overigens was Marian’s keuze om de bruidsbeurs in Overbosch te houden niet geheel toevallig. Zij en haar echtgenoot hebben hier hun eigen trouwerij gevierd. Zij voelden zich bij Overbosch, toen zij vooraf een kijkje kwamen nemen, het meest prettig. Niet in de laatste plaats door de prachtige locatie natuurlijk. Daarbij wilden zij hun huwelijk net even anders vieren dan anders en dat was voor Charme Hotel Overbosch geen enkel probleem.

www.bruidsbeursjaikwil.nl

Door Gonny Livestroo