Logo — Garderen

Nieuws

Wie geef jij op voor Kroontjesdag?

14 aug, 2017
Wie geef jij op voor Kroontjesdag? —

Een 60-plusser onderscheidt een 60-plusser uit Garderen die zich in het afgelopen jaar (2016 / 2017) bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. Dat is het idee van Kroontjesdag! Kent u iemand die in aanmerking komt voor deze onderscheiding? Laat ons weten wie het is en omschrijf in een paar regels waarom u vindt dat hij/zij een onderscheiding verdient.

Advertentie
YouTap

De Kroontjesspeld

Speciaal voor deze gelegenheid is er een “Kroontjesspeld” ontworpen en gemaakt door Aty Soetsooma van Atelier Soetsooma aan de Putterweg 21 in Garderen. De ingeleverde namen kunnen t/m 1 september 2017 worden ingeleverd bij de COOP, Spar en in de Dr. Kruimelstaete. Daar staan bakken klaar waar u uw naamstrookje in kwijt kunt.

De inzendingen zullen op 4 september 2017 worden verzameld. Daarna zullen de namen worden geteld en de redenen worden bekeken. Maar let op: staat op het briefje alleen een ingevulde naam en geen reden, dan wordt deze niet meegeteld.

Bekendmaking op 19 september 2017

Op 19 september a.s. zal tijdens een gezellige avond (die begint om 19.00 uur en plaatsvindt in de Dr. Kruimelstaete) bekendgemaakt worden wie de winnaar is. We hebben onze burgemeester Asje van Dijk bereid gevonden om de prijs uit te reiken. De avond wordt georganiseerd door Oranjevereniging Garderen e.o., in samenwerking met Welzijn Barneveld en het bestuur van de Kruimelstaete Garderen. Shantykoor “Stroe Ahoy” komt de avond muzikaal opluisteren.

Voor vragen kunt u bellen met Sandra Mouw (0577-462213), of stuur een mail naar sandramouw@gmail.com