Logo — Garderen

Nieuws

Glossy GARDEREN Gastvrij 2015/2016 gepresenteerd

31 mrt, 2015
Glossy GARDEREN Gastvrij 2015/2016 gepresenteerd —

Maandagavond 30 maart werd de gloednieuwe 2015-2016 editie van Garderen Gastvrij door de Garderense Ondernemers Vereniging gepresenteerd. In het ‘vernieuwde én vertrouwde’ Hotel Overbosch ontvingen gastheer en gastvrouw Willem en Mieke Silvius Burgermeester van Dijk, GOV leden en pers.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Henk-Jan Brandsen, voorzitter GOV, overhandigt het eerste exemplaar aan burgermeester dr. J.W.A. van Dijk. Na het succes van de eerste editie heeft het bundelen van krachten geleid tot een tweede, nog dikker en mooier magazine voor inwoners en toeristen!

gg2015-5

Het enthousiasme voor deelname was ook voor deze editie groot. “Elke ondernemer wil toch in zo’n mooie glossy staan! Door het magazine hebben we weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen”, aldus Jannie van Blotenburg, GOV secretaris.

Samen met ARVI product bv uit Garderen heeft een werkgroep van GOV leden flink de handen uit de mouwen gestoken aan de 124 pagina’s. Vele prachtige dorpsfoto’s sieren het magazine samen met persoonlijke reportages, evenementen, activiteiten en advertorials/ advertenties van ondernemend Garderen. De ‘look and feel’ van de glossy is als vertrouwd stijlvol.

Het magazine GARDEREN Gastvrij wordt gedurende twee jaar gratis uitgegeven door de GOV ondernemers en kunt u hier lezen.