Logo — Garderen

Nieuws

Grote metamorfose Christels Hairstyle

21 mei, 2015
Grote metamorfose Christels Hairstyle —

Al bijna 20 jaar is Christels Hairstyle, gevestigd aan de Dorpsstraat, een begrip in Garderen.
“Juist in deze lastige tijden moet je je onderscheiden. Je hebt een eigen identiteit nodig”, legt Christel Pol uit. De titel ‘De Leukste Kapsalon van de gemeente Barneveld’ – vier jaar op rij gewonnen met een gemiddeld cijfer van 8.9 – is mooi meegenomen, maar je moet meer doen om toekomstproof te zijn. Zo heeft de kapsalon net ‘n flinke metamorfose achter de rug. Met een verbluffend resultaat…

Advertentie
Deurbeslag.nl

Anders
Begin mei hebben ruim 80 mensen tijdens de heropening een bezoek gebracht aan de gloednieuwe kapsalon in het karakteristieke pand. “De reacties waren erg positief. Iedereen was compleet verrast door de mix van strak en huiselijkheid.” Christel zelf werd geïnspireerd door een Hotel in Winterberg en Kapsalon Haarzaakje in Amersfoort. Fijri Interieurbouw heeft de verbouwing uitgevoerd samen met styliste Rouke Bloemsma van Puurinterieurarchitectuur. Ze vervolgt: “Het moest namelijk anders; maar wél hip, chique, persoonlijk en huiselijk.” Zachte kussenpanelen mét persoonlijke foto’s van het vierkoppige team sieren de muur vol warme metallic-tinten en prints. Sommige panelen zijn zelfs gemaakt van hertenvacht. Alleen van de spiegels kon ze zelfs na 14 jaar geen afscheid nemen. Die moesten absoluut blijven.

Totale beleving
“Hier ga je voor de gezelligheid naar de kapper. Het moet een uitje zijn, écht een momentje voor jezelf.” Zo kan de klant een heerlijke hoofdhuidmassage nemen (5 minuten à €5) in de relaxfauteuil. Met de komst binnenkort van een schoonheidsspecialiste/huidcoach nagelstylist/wimperexpert én pedicure is het ‘totale belevingsconcept’ compleet. Stuk voor stuk staan zij voor kwaliteit. Een kernwaarde waar Chistel zelf veel waarde aan hecht. “Verder ben ik erg blij met onze nieuwe visagiehoek. We werken met het A-merk Golden Rose; een geweldige make-up lijn en zeer betaalbaar. Tevens zijn we gespecialiseerd in tape extentions. De aparte ruimte voor kids en/of klanten die privacy willen, is ook erg prettig.” Op de donderdag en vrijdagmiddag schenkt het team glaasje bubbels als extra service. Op woensdagavond is het mannenavond (18-21.00). Dan knippen en stylen we voor 19,50! “Wij knippen de mannen terwijl zij kunnen genieten van een biertje en een borrelnootje” lacht de eigenaresse.

Eigen App
Bij Christels Hairstyle mag iedereen met en zonder afspraak binnen komen lopen en dat van ma t/m za. Om het de klanten helemaal gemakkelijk te maken, kun je 24/7 online afspraken maken. Maar de kapsalon gaat nóg een stap verder door haar eigen Christels Hairstyle App te lanceren (via Appstore Android en iPhone).

Mooiste vak
Dit is het mooiste vak dat er is, vindt ze. “Je mag mensen weer mooi maken. Fijne één-op-één gesprekken voeren over koetjes & kalfjes of met meer diepgang. Geweldig toch om op deze manier met mensen bezig te zijn. Men wil zich gewoon thuisvoelen”, eindigt ze enthousiast.