Logo — Garderen

Nieuws

Kostenloos dineren voor genomineerden

10 mrt, 2014
Kostenloos dineren voor genomineerden —

Iets betekenen voor mensen die het moeilijk hebben of moeilijk gehad hebben door hen te verwennen met een heerlijk etentje, een nagelbehandeling of een gezellige workshop sieraden maken. En dit alles geheel kosteloos. Dat is het idee van Jolanda Kuhlman en John Doppenberg van Eetcafé Stam en Kuhl’s Nails en Beauty, beide gevestigd aan de Speulderweg 41 in Garderen. Zij roepen daarom hierbij de Garderense bevolking op om mensen te nomineren die volgens hen hiervoor in aanmerking komen.

Advertentie
Ilonaswebgems

John en Jolanda denken dan niet alleen aan mensen die het moeilijk hebben gehad door ziekte, overlijden, een scheiding of financiële problemen, maar ook aan mantelzorgers bijvoorbeeld of mensen die al jarenlang liefdevol pleegkinderen opnemen. Kortom: iedereen die het op een of andere manier niet gemakkelijk heeft gehad of dat nog steeds niet heeft of zelf veel voor een andere doet of heeft gedaan komt in aanmerking.

Eetcafé Stam stelt 20 diners inclusief consumpties ter beschikking. Er mag één persoon genomineerd worden voor een etentje, maar ook meerdere personen zoals een gezin dat wel eens een uitje verdient heeft om even de problemen te vergeten of een echtpaar dat altijd klaar staat voor hun medemensen. Daarnaast kunnen nog eens 4 mensen in aanmerking komen voor een manicure of gelpolish inclusief koffie of thee bij Kuhl’s Nails en Beauty. En tot slot wordt er een workshop sieraden maken voor 8 personen ter beschikking gesteld die gepland staat op een donderdagavond in de nagelstudio naast eetcafé Stam.

Tijdens deze avond wordt men verwend met drankjes en heerlijke hapjes en deze verwennerij wordt de genomineerde aangeboden door Willeke Klinkhamer van Juwill uit Barneveld in samenwerking met Eetcafé Stam en Kuhl’s Nail en Beauty. Tot uiterlijk 18 maart kunnen mensen worden opgegeven voor deze actie, waarvan het de bedoeling is dat het bij gebleken succes een jaarlijks weerkerend fenomeen gaat worden.

Nomineren kan via e-mail: jolandakuhlman@hotmail.com, via facebook van Eetcafé Stam of Kuhl’s Nails en Beauty of middels een brief naar Speulderweg 41, 3886 LA Garderen o.v.v. Actie Eetcafé Stam. Naast de reden van nominatie en de gegevens van de genomineerde dient men ook de eigen naam en telefoonnummer c.q. het e-mailadres bij de nominatie te vermelden. Natuurlijk hopen John en Jolanda op heel veel reacties van de Garderense bevolking, maar zij zouden het ook fijn vinden als hun oproep nog iets anders teweeg zou brengen.

Jolanda: “Wij hopen hiermee ook andere ondernemers in de gemeente Barneveld te stimuleren om in hun eigen dorp iets dergelijks te organiseren en zodoende gezamenlijk onze dorpsgenoten die het verdienen, al is het maar voor even, in het zonnetje te zetten!”. Op 26 maart worden de genomineerden bekendgemaakt in De Band.

Door Gonny Livestroo