Logo — Garderen

Nieuws

Kroontjesdag 2018: wie verdient volgens jou een kroontje?

7 aug, 2018
Kroontjesdag 2018: wie verdient volgens jou een kroontje? —

Wat Kroontjesdag inhoudt? Een 60-plusser onderscheidt een 60-plusser uit Garderen e.o. die zich in het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. Dát is het idee van Kroontjesdag!

Advertentie
Ten Hulscher

Kanshebbers opgeven

Op verzoek van vele mensen organiseert Oranjevereniging Garderen e.o. dit jaar wederom een Kroontjesdag. Een 60-plusser onderscheid een 60-plusser!. Een 60-plusser uit Garderen e.o. die zich in het afgelopen jaar (2017/2018)  verdienstelijk heeft gemaakt. Wie dat wordt, bepaalt u!!

U zult vast iemand in uw omgeving hebben waarvan u denkt; die verdient het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Alle reden dus om een briefje mét de naam én de reden te schrijven en in bij de Spar, Coöp of de Kruimelstaete in de inleverbakken te doen. De ingevulde briefjes kunnen t/m 1 september 2018 worden ingeleverd.

Hoe verder

De ingebrachte briefjes zullen na woensdag 5 september worden verzameld. Daarna zullen de namen worden geteld en de redenen worden bekeken. Ingevulde namen waar geen reden bij staat zullen niet worden meegeteld.

Op 18 september a.s. zal tijdens een gezellige avond in de Dr. Kruimelstaete bekend gemaakt worden wie de winnaar is. We hebben onze burgemeester Asje van Dijk bereid gevonden om de prijs uit te reiken. De avond is van 18.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.20 uur). Veel plezier bij het nomineren, namens het bestuur van de Oranjevereniging Garderen e.o.

Wil je meer informatie? info@oranjevereniginggarderen.nl of 0577 462213