Logo — Garderen

Nieuws

Een kijkje achter de schermen bij Omroep Gelderland

20 feb, 2017
Een kijkje achter de schermen bij Omroep Gelderland —

Vanaf januari 2017 heeft Omroep Gelderland een nieuw programma gelanceerd met actualiteiten van die week: ‘De Week van Gelderland’. Het is een crossmediaal programma: het nieuws wordt besproken op radio, web en tv. In de Arnhemse studio van Omroep Gelderland is het publiek van harte welkom in een gezellige borrelsfeer. Ze zijn niet alleen aanwezig om de opnames te aanschouwen, maar mogen ook meepraten met de onderwerpen die samen met geselecteerde gasten aan de orde komen. Je bent van harte welkom om deze opnames een keer mee te maken!

Advertentie
YouTap

Globaal tijdschema van de dag

14.45 uur: aanwezig zijn en ontvangst met koffie/thee en een koek door onze gastvrouw
15.00 uur: rondleiding door de radio/tv-studios, regie en nieuwsdesk
16.00 uur: (Netwerk-)borrel en LIVE radio-uitzending
17:15 uur: LIVE tv-uitzending
18.00 uur: tv-uitzending
19.00 uur: einde radio-uitzending

Het aandragen van eventuele activiteiten of actualiteiten horen we graag van tevoren. Onze redactie kijkt vervolgens of en wanneer deze mogelijk geplaatst kunnen worden.

Aanmelden voor een kijkje achter de schermen

Het doel van de gezellige, informele middag is dat we mensen de kans geven om een kijkje achter de schermen te nemen binnen onze omroep. Tevens kunnen een aantal mensen uit het publiek meepraten over de activiteiten. Voor ons als organisatie is het wel van belang dat we vooraf weten hoeveel gasten we kunnen verwachten. Het verzoek is om dit zo vroeg mogelijk vast te leggen: er kunnen maximaal 25 personen geplaatst worden bij de borrel en uitzendingen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar publieksservice@gld.nl. Let op: aanmelden gaat in overleg!