Logo — Garderen

Nieuws

Reunie Klas 6 Prins bernhardschool

19 feb, 2016
Reunie Klas 6 Prins bernhardschool —

Door Jeanet de Bruin.

Advertentie
Ten Hulscher

Zaterdag 6 februari 2016 was het eindelijk zo ver! Onze reünie van de 6e klas van de Prins Bernhardschool in Garderen was een feit. En wat was het een succes, wat hebben we allemaal genoten. Bijna alle leerlingen van toen waren aanwezig. Van de 23 leerlingen, waarvan er 3 in het buitenland wonen, waren er 19. Wouter van de Pol was er zelfs voor uit Canada overgekomen en meester en juffrouw Leeflang waren ook aanwezig. Tijdens het bezichtigen van de oude school ( ” De Rank “) aan de Dorpsstraat kwamen de eerste herinneringen al naar boven.

Vandaar gingen we met z’n allen richting ’t Molentje waar we onder het genot van een drankje en een lekkere barbecue wat verzorgt werd door ons klasgenoot Gert Schuiteman, Vele hadden foto’s, poëziealbums en oude schoolspullen mee genomen dat werd veel bekeken en veel over gepraat en de Herinneringen kwamen weer naar boven. De organisatie had van te voren gezegd neem zakdoekjes voor de lachtranen en keelpastilles voor de schorre keel van het vele praten en dat was maar goed ook. Deze hadden we echt nodig. We denken er allemaal met veel plezier aan terug en het is zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.

Van boven naar beneden van links naar rechts. Meester Leeflang, Marcel van de Slik, Gert Schuiteman, Gerard Schuiteman, Anita Heimgartner, Jeanet van Asselt, Juffrouw Leeflang, Mathilda van Essen. Wouter van de pol, Wilco Leeflang, Evert de Bruin, Jenny Bronkhorst, Henriette Huisman, Ina Mulder, Willeke de Ruiter Henk Schuiteman, Herman den Hartog, Marius Mulder, Willie Baauw, Bep Boeve, Brenda van Middendorp

Van boven naar beneden van links naar rechts.
Meester Leeflang, Marcel van de Slik, Gert Schuiteman, Gerard Schuiteman, Anita Heimgartner, Jeanet van Asselt, Juffrouw Leeflang, Mathilda van Essen.
Wouter van de pol, Wilco Leeflang, Evert de Bruin, Jenny Bronkhorst, Henriette Huisman, Ina Mulder, Willeke de Ruiter
Henk Schuiteman, Herman den Hartog, Marius Mulder, Willie Baauw, Bep Boeve, Brenda van Middendorp