Logo — Garderen

Nieuws

Tessa Boeve genomineerd als Sporttalent Ermelo

18 jan, 2017
Tessa Boeve genomineerd als Sporttalent Ermelo —

De gemeente Ermelo houdt op vrijdag 3 februari 2017 a.s. een spetterende sportverkiezingsavond. Een vakkundige jury, waaronder sportverslaggever Hans van Zetten, heeft uit alle aanmeldingen de meest bijzondere sportprestaties bij elkaar gezocht.

Advertentie
Standaard afbeelding

Ook de 13-jarige trampolinespringster Tessa Boeve uit Garderen hoort daarbij. Zij traint al enkele jaren bij  GV Sparta in Ermelo. Zij is Nederlands Kampioen in de A-klasse en heeft ook hele mooie prestaties neergezet met haar tweelingzusje Anke als synchroonpaar. Samen wonnen ze goud op de Ostsee Pokal in Duitsland en werden ze derde in de categorie tot 17 jaar bij de David Ward Hunt Cup in Engeland.

De nominatie op zichzelf is al een grote eer voor Tessa, maar het zou natuurlijk nog leuker zijn om de titel ook daadwerkelijk te winnen! Daarom heeft ze stemmen nodig… en daar komt jouw hulp bij van pas! Vanaf 16 januari tot 31 januari 2017 kan er gestemd worden via www.ermelo.nl. Elke stem wordt gewaardeerd – en hopelijk helpt het Tessa naar de winst van de titel ‘Sporttalent’!