Logo — Garderen

Nieuws

Uniek concept van Lagen verhuur

4 aug, 2015
Uniek concept van Lagen verhuur —

Door: Gonny Livestroo.

Advertentie
Standaard afbeelding

Wat voor Jan van Lagen van Van Lagen Verhuur in Garderen ooit begon als een leuke hobby naast zijn werk, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat verschillende soorten tenten en allerlei aanverwante zaken voor feesten en partijen levert aan klanten door heel Nederland. En met die aanverwante zaken worden dan bedoeld: tafels, stoelen, banken, heaters, verlichting, etc., etc. Tot het verhuren van een springkussen om de jongste gasten bij een feest te vermaken aan toe.

Zo’n 10 jaar verhuurt Jan van Lagen nu al zijn partytenten en in de loop der jaren hebben klanten van Van Lagen Verhuur een steeds grotere keuze gekregen in het assortiment bij-artikelen. Naast de al genoemde zaken, kunnen nu bijvoorbeeld ook koelkasten en hout gestookte terraskachels gehuurd worden. De klant een zo breed mogelijk pakket aanbieden om het hen bij een feest, bruiloft of jubileum zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Voorzien in dat waar de klant naar vraagt en waar dus blijkbaar behoefte aan is. Dat is het idee achter het zich steeds uitbreidende assortiment van het bedrijf. Sinds kort is ook Jan ‘s dochter Jacolien de Ruiter – van Lagen bij het bedrijf betrokken. Zij voegt met haar kwaliteiten als styliste een extra dimensie toe aan de tentenverhuur. Met alleen het huren van een tent met toebehoren ben je er namelijk nog niet. Zelfs niet met zo’n fraaie pagodetent als die op de foto.

Juist de ‘aankleding’ van de tent en er daardoor sfeer in weten te brengen is een vak apart. Wie een bruiloftsfeest geeft of met een ander feest een toch wat luxere sfeer wil creëren of een bepaald thema aan het feest wil koppelen, kan de hulp inschakelen van Jacolien. Zij bespreekt met de klant wat de wensen zijn en aan de hand daarvan maakt zij een zogenaamd ‘moodboard’, zodat de klant een indruk krijgt van hoe het er uit gaat zien.

Ook wordt tijdens dit gesprek de locatie voor het feest besproken. Dat kan een tent in de eigen tuin zijn of op een andere locatie, maar ook een daar aanwezige schuur of ander gebouw kan bij de styling betrokken worden of zelf gestyled worden. Ook een onpersoonlijk dorpshuis bijvoorbeeld kan door Jacolien gestyled worden zodat er een prettige sfeer ontstaat. Alles is mogelijk. Wanneer men twijfelt of de locatie die men op het oog heeft wel geschikt is, is dat natuurlijk ook bespreekbaar.

Al het benodigde materiaal die voor het stylen nodig zijn, wordt door Van Lagen Verhuur geleverd. De klant zelf hoeft dus niets aan te schaffen en blijft later niet zitten met nodeloze spullen. Jacolien: “We luisteren goed naar de wensen van de klant. We kijken wat Van Lagen Verhuur voor hen kan betekenen. Daar draait het om tenslotte. Het stylen is een nieuw concept van ons om een feest betaalbaar te houden, maar toch heel persoonlijk. Wij zien het als uitdaging om er alles aan te doen om het de mensen naar de zin te maken op hun feest!”.