Logo — Garderen

Nieuws

Veel animo voor paaseieren zoeken in Speulderbos

23 jun, 2015
Veel animo voor paaseieren zoeken in Speulderbos —

Mocht het bestuur van de Oranjevereniging Garderen zich soms weleens afvragen waar ze het allemaal voor doen? Dan hoefden ze alleen maar te kijken naar al die superenthousiaste kinderen die zich afgelopen maandag vol overgave stortten op het zoeken naar “Het Gouden Ei.“

Advertentie
Ten Hulscher

Het lijkt wel of de animo voor het paaseieren zoeken elk jaar groter wordt. De Paashaas had de eieren op tweede Paasdag ‘s morgens vroeg verstopt in zes afgezette vakken in het Speulderbos. In elk vak waren 3 belangrijke eieren verstopt die goed waren voor een fraaie prijs. De andere (plastic) eieren konden ingeleverd worden voor een vers gekookt eitje.

Naast de 3 winnende eieren in elk vak was er in elk vak ook nog een heel bijzonder ei. Dit waren de gouden eieren en deze werden gevonden door Fenne van Dijk (vak 0-3 jr.), Yorin Kevelam (vak 4-5 jr.), Jasmijn van de Koot (6-7 jr.), Kim van de Brug (vak 8-9 jr.), Kas Bruins (vak 10-11 jr.) en Leon Huijbregts (12 jr. e.o.). Het gouden ei in het vak voor 8 tot 9 jaar was zo goed verstopt, dat iedereen er mocht gaan zoeken.