Logo — Garderen

Nieuws

Veranderingen bij tuincentrum Kloezeman

23 jun, 2015
Veranderingen bij tuincentrum Kloezeman —

Het zal de meeste inwoners van Garderen inmiddels wel opgevallen zijn dat er iets veranderd is bij Tuincentrum Kloezeman aan de Koningsweg 28 in Garderen. Een verandering die de familie Kloezeman graag wil toelichten in deze krant, omdat zij gemerkt hebben dat veel mensen niet goed begrijpen wat er nu eigenlijk gaande is. Er zijn inderdaad wel veranderingen, maar niet zo ingrijpend als het misschien op het eerste gezicht lijkt.

Advertentie
YouTap

Op vrijdag en zaterdag kunt u bij Tuincentrum Kloezeman terecht voor tuin- en perkplanten en alles wat daar nog meer bij komt kijken zoals potgrond, tuinpotten, bemesting en dergelijke. De verkoop van snijbloemen en kamerplanten is overgedragen aan voormalig medewerkster Arlette Biesemaat van Lets Bloom aan de Koningsweg nr. 8 in Garderen.

De dierbenodigdheden behoren niet meer tot het assortiment. Sinds 4 jaar hebben Albert en Marleen Kloezeman ook een tuincentrum in Bilthoven en beiden gaan zich voortaan vooral daar op richten. Zoon Jeffrey, die al van kleins af aan zijn toekomst in het groen zag, verzorgt al geruime tijd zelfstandig de hovenierswerkzaamheden in Garderen en omgeving en zal dit ook blijven doen. Ook voor tuinontwerpen kan men bij Tuincentrum Kloezeman nog steeds terecht.

Doordat er voor de twee tuincentra nu gezamenlijk ingekocht wordt op de veiling, zullen zowel de inwoners van Garderen als die in Bilthoven kunnen profiteren van aantrekkelijk geprijsde tuin- en perkplanten en de wekelijkse ‘superaanbiedingen’. Albert: “De vorige eigenaar in Bilthoven wilde heel graag dat wij zijn tuincentrum overnamen.

Het was en is een goedlopende zaak, maar we hebben er toch lang over nagedacht voordat we besloten het over te nemen. Twee bedrijven hebben mag niet ten koste gaan van de kwaliteit”. Vandaar de veranderingen in Garderen waarmee zij hopen ook wat meer rust voor henzelf te creëren. Albert en Marleen zijn het tuincentrum in Garderen al in 1982 samen begonnen.

Eerst alleen met de verkoop van bloemen en een kleine kwekerij, maar langzaam maar zeker werd het bedrijf groter en groter. De goede band die zij met veel, vaak zeer dierbare, klanten hebben opgebouwd zullen zij door hun werkzaamheden in Bilthoven wel enorm gaan missen. Voor wie geïnteresseerd is in de laatste dierbenodigdheden: deze worden op op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei verkocht met een korting van 70 procent. Aankomend weekend zijn ook de Geraniums in de aanbieding voor slechts 99 eurocent.

Tuincentrum Kloezeman
Tel. 0577-461867
www.kloezeman.nl
creatiefingroen@kloezeman.nl