Logo — Garderen

Nieuws

Voorbereidingen Braderie Garderen in volle gang

15 jul, 2015
Voorbereidingen Braderie Garderen in volle gang —

Door: Erik Kroon.

Advertentie
Ten Hulscher

Al vele jaren wordt de jaarlijkse braderie rondom de grote kerk in Garderen georganiseerd. De organisatie is in handen van de ondernemers vereniging in Garderen die vorig jaar heeft besloten om niet één, maar twee braderieën te organiseren omdat er veel vraag naar was vanuit de standhouders.

Totaal 100 kramen inclusief kinderactiviteiten, muziekoptreden van Bi’ je Betoetert uit Uddel en oude ambachten. “Vorig jaar was een enorm succes” aldus Erik Kroon, de marktmeester van de Braderie in Garderen, “er waren ruim 2000 bezoekers per dag. Enige nadeel was dat we de kleedjesmarkt niet meer mochten organiseren in verband met de onveilige situatie aan de Bakkerstraat. Dat is dit jaar anders ingevuld, waardoor de kleedjesmarkt dit jaar wel weer van de partij is.”

De braderie in Garderen wordt dit jaar georganiseerd op 29 juli en 12 augustus tussen 14.00uur en 21.00uur. De toegang en parkeren is gratis.

Willen uw kinderen wat bij verdienen in de zomermaanden? Dan kunnen ze zich aanmelden bij de Veluwe Specialist in Garderen voor de kleedjesmarkt. De kosten zijn €5,00 per aangewezen plek. Voor opgave kraam kunt u mailen naar braderiegarderen@gmail.com

Voor contact over de braderie:

Veluwe Specialist Garderen
Adres: Dorpsstraat 28, 3886 AS Garderen
Telefoon: 0577 460 443
email: braderiegarderen@gmail.com