Logo — Garderen

Nieuws

55e Seniorenrit zeer geslaagd

23 jun, 2015
55e Seniorenrit zeer geslaagd —

Door: Gonny Livestroo.

Advertentie
Ten Hulscher

Vijfenvijftig jaar al weer wordt de Seniorenrit Garderen georganiseerd en ook dit jaar werd er weer volop genoten door de deelnemers. Van tropische temperaturen zoals die er waren in de dagen na de Seniorenrit was vorige week woensdag gelukkig nog geen sprake.

Tijdens het dagje rondtoeren was het lekker, zonnig weer. De rit voerde deelnemers en chauffeurs dit jaar onder meer naar de Holter- en Lemelerberg in Overijsel. Onderweg werd regelmatig gepauzeerd om de inwendige mens te versterken.

Dat begon met de koffietafel in Restaurant De Keet in Heerde, vervolgens werd er genoten van het diner bij Zaal Dijk in Lemele en in restaurant Reimink in Heeten stond de thee al klaar toen het gezelschap arriveerde. Toen er bij dit restaurant ook een speeltuin bleek te zijn, konden enkele deelnemers het niet laten om zich weer heel even kind te voelen.

De dag werd besloten met een broodmaaltijd in Zalencentrum De Groot in het dorp De Vecht. Bij de Dr. Kruimelstaete in Garderen stond Muziekvereniging Tot Ons Genoegen de deelnemers ‘s avonds op te wachten om hen weer welkom te heten in hun eigen vertrouwde dorp.

Hier werd nog even genoten van een drankje terwijl verpleegkundige Anja van Bentum bedankt werd voor haar goede zorgen onderweg en de muziekvereniging nog een deuntje ten gehore bracht. Ook het bestuur werd bedankt voor hun inzet en kreeg een bloemetje mee naar huis.

Het was een zeer geslaagde en saamhorige dag die door de Garderense bevolking en diverse sponsoren financieel gedragen wordt en door iedereen, ook nog in deze tijd, als zeer waardevol ervaren wordt.