Logo — Garderen

GOV

Word lid van de garderense ondernemers vereniging (gov)

Wanneer kun je lid worden?

Iedere ondernemer is welkom als lid wanneer hij of zij woont en/of het bedrijf is gevestigd in Garderen, Oud-Milligen, Nieuw-Milligen, Speuld of Koudhoorn. Mocht je dus een onderneming hebben in Amersfoort maar wonen in een van bovenstaande dorpen dan ben je van harte welkom bij de GOV. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij de GOV als je elders woont maar een onderneming hebt in Garderen of omstreken.

Wie zijn er zoal lid van de GOV?

De een heeft een groot bedrijf in het Gooi en woont in Garderen en zoekt op deze manier betrokkenheid met ondernemers uit Garderen en de ander is ZZP’er en woont en werkt in Garderen. Van aannemers tot productiebedrijven. Van CEO’s tot startende ondernemers die graag andere ondernemers ontmoeten. Op dit moment staat het ledenaantal op 75.

No nonsense

Het dorpse karakter vind je ook in de GOV. De groep ondernemers vindt elkaar juist door de no nonsense houding. Geen stropdas of pak, maar elkaar ontspannen ontmoeten in spijkerbroek of casual.

Wat doet de gov voor een ondernemer?

De een wordt lid om andere ondernemers te leren kennen in hun woon of werkomgeving en de ander wordt lid omdat hij/zij graag op deze manier nauw contact met gemeente en provincie wil. Uiteraard zijn er ook die lid worden om de handel of gewoon omdat ze het belangrijk vinden voor het dorp.

Wat doet de GOV verder?

We organiseren meerdere netwerk avonden per jaar. Veelal op bijzondere locaties of bij ondernemers op de vloer. Graag laten we ons inspireren door ondernemers. Daarnaast worden er diverse evenementen georganiseerd. De aankleding van ons dorp zoals de houten beelden, de sfeervolle hangende plantenbakken en winterverlichting is tevens een initiatief van de GOV. De mix van wat goed is voor toeristen, de inwoners en de ondernemers is daardoor in prima balans. Daarnaast hebben we nauw contact met de gemeente, plaatselijke belang, de sociëteit van Garderen en andere belangen verenigingen in de buurt. Allemaal om een zo goed en relaxed mogelijk ondernemersklimaat in ons dorp te hebben en te houden.

Garderen.nl en promotie

Garderen is van vroeger uit een toeristisch dorp. Dit houdt in dat wij als GOV een glossy van hoge kwalitatief uitgeven, met een oplage van 15.000 stuks om de toerist te informeren. Daarnaast sta je als lid gratis op www.garderen.nl en heb je de mogelijkheid om te adverteren op deze site, in de glossy of op de door ons verstrekte plattegrond van Garderen.

Moet ik actief meedoen?

Meedoen is altijd leuker dan toekijken maar we begrijpen als geen ander dat je als ondernemer niet altijd aanwezig kunt zijn. Door je actief op te stellen ontmoet je wel sneller lokale ondernemers en weet je wat er leeft.

Gezamenlijke inkoop

Elk jaar worden er cursussen gezamenlijk ingekocht waardoor de kosten laag zijn per medewerker. De BHV-cursus is hier een goed voorbeeld van.

Contributie

De contributie is 250,00 euro per jaar. Ben je onder de 30 of startende ondernemer? Dan ontvang je 50% korting over het eerste jaar.

Meld jouw onderneming ook aan!

Ben je enthousiast? Vul dan het inschrijfformulier in! Het formulier mag gemaild of gestuurd worden naar het adres op het formulier.

VoorzitterErik Kroon, leisureAlg. BestuurslidArjo Vermeer, groenvoorziening
Vice voorzitterHenk van Ouwendorp, vastgoedAlg. BestuurslidJohan Veldt, horeca
SecretariaatJannie van Blotenburg, assurantiënAlg. BestuurslidJeffrey Kloezeman, groenvoorziening
PenningmeesterAndré Licht, recreatie