Logo — Garderen

Nieuws

A.s. zaterdag: Garderen Slaat Door!

13 jun, 2023
A.s. zaterdag: Garderen Slaat Door! —

Ontdek het meest bruisende straatfestival van de Veluwe: ‘Garderen Slaat Door’! Op zaterdag 17 juni van 15:00 tot 23:00 uur transformeert het centrum van Garderen in levendige festivalklanken. Laat je betoveren op de Putbrink, waar diverse winkels en horecagelegenheden je verwelkomen met normale openingstijden gedurende de dag.

Advertentie
Standaard afbeelding

Op deze dag beloven we een scala aan boeiende activiteiten. Laat je verrassen door tango- en schermdemonstraties, geniet van verhalenvertellers en bezoek de kinderschminkhoek. Of ervaar de betovering van een fascinerende bellenblaasshow en laat een karikatuur maken op een bierviltje.

Om het festival in volle glorie te ervaren, sluit de Dorpsstraat vanaf 13:00 uur voor verkeer tussen de Bakkerstraat en het Shell-station (zie plattegrond). Om 15:00 uur gaat het feest officieel van start, dus wees welkom!

Geniet ‘s avonds van livemuziek van diverse artiesten zoals Tim van Leijenhorst, de Choice band en Meisjes met de Wijsjes. Laat je meeslepen door de energieke klanken van de bands en geniet van de sfeervolle ambiance die de avond met zich meebrengt.

Tot a.s. zaterdag!