Logo — Garderen

Nieuws

Beweeg je FIT komt naar Garderen

6 feb, 2024
Ingezonden logo Ingezonden
Beweeg je FIT komt naar Garderen — Ingezonden

Sinds oktober 2023 zijn we gestart met Beweeg je FIT en Beweeg je FIT+ in het kader van Valpreventie. Hiermee willen we bereiken dat mensen stevig(er) op de been blijven staan. We zitten momenteel op 3 locaties; Bronveld Barneveld, ODIK Barneveld en VVOP Voorthuizen. Per 7 maart komt daar een nieuwe locatie bij; De Veluwse Boys in Garderen.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Het programma “Beweeg je FIT” – voor iedereen die (weer) wil beginnen met sporten en bewegen.

Wilt je (weer) in beweging komen of kennis maken met de basisbeginselen van het sporten? Dan biedt het beweeg je FIT programma een mooie start.

Doel is om je kracht, uithoudingsvermogen, souplesse en coördinatievermogen te verbeteren en blessures te voorkomen. De lessen zijn gevarieerd en worden gegeven door een ervaren buurtsportcoach. Na afloop van het programma ben je (weer) beter in conditie en weet je met welke sport of bewegingsvorm je zelf verder wilt gaan.

Het programma “Beweeg je FIT +” – samen fitter ouder worden

Beweeg je FIT + is een programma met een laagdrempelig beweegaanbod, toegankelijk voor iedereen. Bewegen en ontmoeten staan centraal. Je hoeft je niet in het zweet te werken (het mag natuurlijk wel). De uitgezette beweegoefeningen, voor ieder niveau, worden gezamenlijk doorlopen. De beweegoefeningen zijn erop gericht om je kracht, uithoudingsvermogen, souplesse en coördinatievermogen te verbeteren.

Lees meer over Beweeg je FIT

Bron: Ingezonden