Logo — Garderen

Nieuws

Bloemen voor Willy Noorderink-Heimgartner

25 mrt, 2015
Bloemen voor Willy Noorderink-Heimgartner —

Vorige week donderdag overhandigde Anna Lokhorst van Dagbehandeling Norschoten in de Dr. Kruimelstaete in Garderen aan Willy Noorderink-Heimgartner uit Elspeet een fraaie bos bloemen als dank voor het breien van ruim 300 mutsjes voor de ‘goedgemutste breicampagne’ van Innocent.

Advertentie
Ten Hulscher

Willy is de onbekende breister waarvoor onlangs een oproep werd geplaatst om haar te kunnen bedanken. De mutsjes prijken in de wintermaanden op de kleine flesjes fruitsap van Innocent. Twintig cent van de opbrengst gaat naar het Nationaal Ouderenfonds die er onder mee de ‘boodschappenplusbus’ van betaald.

“Heel belangrijk dat wij als Dagbehandeling mee doen aan zo’n actie van Innocent” vond Anna die tevens een oproep deed aan andere breiers om, net als Willy, ook mutsjes te breien en bij hen in te leveren voor de komende breicampagne. Tot 1 december 2015 kunnen de mutsjes worden ingeleverd. Overigens mogen de mutsjes ook gehaakt worden.

Inleveren mag bij de Dagbehandeling, maar kunnen ook gestuurd worden naar: Innocent drinks, Antwoordnummer 125, 1200 VB Hilversum.