Logo — Garderen

Nieuws

Braderie Garderen dit jaar anders!

4 jun, 2018
Braderie Garderen dit jaar anders! —

De braderie van Garderen is niet meer weg te denken uit het hart van het dorp Garderen. Rondom de Grote Kerk, in het centrum, staan elk jaar twee woensdagen in juli en augustus de straten vol met kraampjes, oude ambachten, lekkernijen en leuke activiteiten voor de kinderen.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Nieuwe opzet

Voorgaande jaren was het overdag altijd goed druk. Dit kwam vooral door de toeristen die verblijven in en rondom Garderen en door fietsers die bij het doorkruizen van Garderen een stop maakten. In de avond was het veelal rustiger en kreeg de organisatie van de marktlui terug dat een braderie overdag beter zou aansluiten bij de doelgroep en hun inzet. De organisatie, die ook dit jaar weer in handen is van de GOV, heeft in overleg met de marktmeester dan ook gekozen voor een andere opzet.

Aangepaste tijden

In plaats van de braderie om 14.00 uur te laten starten, beginnen we dit jaar al om 11.00 uur. Verder zal de braderie niet tot in de avond duren, maar stoppen om 18.00 uur. Uiteraard zal er ook weer een kinderkleedjesmarkt zijn. De braderie is dit jaar op de woensdagen 25 juli en 8 augustus. Wenst u een plekje op de braderie? Neem dan contact op via info@mmp-forum.nl voor meer informatie.