Logo — Garderen

Nieuws

Bruidsbeurs bij Hoefslag Barneveld

24 okt, 2017
Bruidsbeurs bij Hoefslag Barneveld —

Je bent ten huwelijk gevraagd! Het grote plannen kan beginnen! Dat er heel wat komt kijken bij het plannen van een bruiloft heb je waarschijnlijk al ondervonden. Maar waar moet je nou beginnen?

Advertentie
YouTap

De trouwprofessionals op de beurzen van Bruidsbeurs Nederland weten dat als geen ander. Zij geven je graag tips en adviezen uit hun vakgebied. Tijdens deze trouwbeurzen laten zij je vrijblijvend kennis maken met hun diensten en producten.

Op 28 oktober aanstaande opent Hoefslag Barneveld de deuren voor aanstaande bruidsparen. Bruidsbeurs Nederland organiseert hier in samenwerking met ID-DJ Entertainment en Susil’s Bruidsatelier een trouwbeurs met de leukste trouwleveranciers. Voornamelijk professionals uit de regio. Met ruim vijftien deelnemers is het een mooi startpunt voor het plannen van jullie trouwdag. Van trouwjurk tot muziek en trouwambtenaar.

Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom en word je gastvrij ontvangen met een glaasje bubbels. Bezoek de stands, doe mee aan de inspirerende workshop “Tips & tricks van de weddingplanner” door Stephanie Dijkstra van Sparkling Weddingday om 13.30 uur en schuif om 15.00 uur aan bij de modeshow. Toegang en parkeren zijn gratis. Meer info: www.bruidsbeursnederland.nl.