Logo — Garderen

Nieuws

Data zomermarkten Garderen bekend

6 mrt, 2018
Data zomermarkten Garderen bekend —

Op de woensdagen 25 juli en 8 augustus worden in de Dorpsstraat en Mazenhofstraat – rondom de Grote Kerk – de jaarlijkse welbekende “Garderense Zomermarkten” georganiseerd. Voor beide dagen geldt dat je tussen 11.00 en 18.00 uur van harte welkom bent om rond te kijken tussen de diversiteit van ruim 50 standhouders. Elk jaar weer zijn de Zomermarkten een bezoek aan Garderen meer dan waard.

Advertentie
Standaard afbeelding

Kleedjesmarkt

Ook wordt er plaats gemaakt voor een “kleedjesmarkt”. Deze wordt ingedeeld op het grasveld aan de Bakkerstraat. Particulieren (zowel jong als oud) kunnen zelf een plaatsje innemen. Deelname is gratis!

Naast enkele oude ambachten, die demonstraties geven uit grootmoederstijd, zal ook Stg. De Barneveldse Beiaard op deze dag met vrolijk klokkenspel haar opwachting maken. Belangstellenden mogen het zelf ook eens proberen op het kleine tafel carillon – waarop de kinderen al snel “Vader Jacob” kunnen spelen. Het maakt mensen nieuwsgierig om ook eens een kijkje bij de “echte” beiaard te gaan nemen, boven in de toren.