Logo — Garderen

Nieuws

Diverse cursussen EHBO vereniging Garderen

11 aug, 2015
Diverse cursussen EHBO vereniging Garderen —

Door: EHBO vereniging Garderen. EHBO vereniging Garderen geeft bij voldoende deelname diverse cursussen, zoals beschreven hieronder.

Advertentie
Ten Hulscher

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar secretariaat@ehbogarderen.nl. Ook kunt u na 19.00 uur bellen naar 06 12 59 99 86. Kijk ook eens op de website www.ehbogarderen.nl

Cursus EHBO voor beginners

Bij voldoende deelname (minimaal 7) start de EHBO vereniging dit najaar met een cursus EHBO voor beginners. De cursus wordt gegeven op donderdagavond in de Dr. Kruimelstaete en duurt van 19.45 – 21.45 uur. De kosten bedragen €185,- en dat is inclusief lesboek, lesmateriaal, reanimatie/ AED,koffie en certificering volgens het Oranje kruis.

Cursus Kinder EHBO

EHBO vereniging Garderen geeft bij voldoende deelname in het najaar een cursus Kinder EHBO. Minimaal 8 en maximaal 12 personen per cursus. De kosten bedragen €95,- en dat is incl. boek, lesmateriaal, koffie en examengeld. U krijgt van het Oranje Kruis een certificaat voor het behalen van de Kinder EHBO. Deze cursus bestaat uit 4 maandagavonden en is van 19.45 tot 21.45 uur. De locatie is Dr. Kruimelstaete in Garderen.

Cursus Reanimatie/ AED

De cursus beslaat 1 avond van ongeveer 3 uur. Wat leert u bij een reanimatiecursus/AED?
* Hoe u een hartstilstand herkent en wat u dan als eerste doet.
* Hoe u moet reanimeren en in welk tempo.
* Hoe u een AED aansluit en bedient.
Samen met andere cursisten oefent u alle reanimatiestappen op oefenpoppen en leert u een AED bedienen. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van het Oranje Kruis. De kosten bedragen €60,-. Bent u al in het bezit van een geldig EHBO-diploma dan kunt u ook bij ons terecht. De kosten hiervan bedragen €15,-