Logo — Garderen

Nieuws

Dr. Kruimelmarkt

29 jan, 2018
Dr. Kruimelmarkt —

De Dr. Kruimelmarkt staat bekend om haar gezelligheid voor jong en oud. Er is op deze gezellige markt voor iedereen wat te koop of te beleven. Ontmoet elkaar en maak gezellig een praatje onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Een broodje kroket of een frietje: het is allemaal mogelijk. Vergeet ook vooral niet de heerlijke zelfgemaakte erwtensoep te proeven!

Advertentie
Ten Hulscher

Wat is er te koop?

U vindt op deze markt onder andere: curiosa, boeken, speelgoed, puzzels, prachtige boeketten, sieraden, tassen, hoeden, geborduurd linnen, mooie kaarten en verse cake. Voor de kinderen is er leuk speelgoed te koop en er is een grabbelton aanwezig. Bij de tafel van de Rozelaar treft u leuke zelfgemaakte artikelen.

Fietsen voor KiKa

Tijdens de markt traint fietsteam Klop, steun hen met een gift voor KiKa. Hometeam Suriname is aanwezig ter financiële ondersteuning van Anneke Kempeneers. Ook kunt u weer raden naar het bedrag van de levensmiddelenmand, aangeboden door de Spar en de bakkersmand, aangeboden door bakkerij Schuiteman.

Waar en wanneer?

Locatie: Dr. Kruimelstaete, Oud Milligenseweg 34
Datum: 3 februari