Logo — Garderen

Evenementen

Natuurbelevingsworkshop

Verbind je met de natuur voor een gezonder leven. In onze hectische samenleving biedt de natuur een bron van rust en welzijn. De Natuurbelevingsworkshop gaat verder dan een eenvoudige boswandeling; het is een diepgaande ervaring waarbij de connectie met de omringende natuur centraal staat. Door bewust te vertragen en mindfulness-oefeningen toe te passen, verplaatsen we onze aandacht van het denken naar het voelen. Dit brengt niet alleen een diepere verbinding met de natuur met zich mee, maar ook met onze eigen emoties.

Simone van Velzen leidt deze workshop. De workshop is op zaterdag 20 april van 10.00 – 12.00 uur. Vertrek vanuit de Wardborg.

Met een achtergrond in Wildlife Management (Van Hall Instituut, Leeuwarden), een MSc. in Management (Greenwich University, Londen), en een post-graduate-course in Alpine Plant Life (Basel University), combineert Simone haar liefde en kennis voor zowel mens als natuur. Momenteel volgt ze een driejarige opleiding aan het ITIP, Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie. Neem deel aan de Natuurbelevingsworkshop en ontdek hoe vertragen, mindfulness en actieve zintuiglijke betrokkenheid je niet alleen dichter bij de natuur brengen, maar ook bij je eigen innerlijke gevoelens. Geef jezelf de ruimte om te ademen, te voelen en te ervaren te midden van de prachtige natuur van Garderen.