Logo — Garderen

Nieuws

Garderen slaat door! op 15 juni 2019

6 jun, 2019
Garderen slaat door! op 15 juni 2019 —

Een echte feestdag vol gezelligheid in het centrum van Garderen. Dat is straatfestival Garderen slaat door! Op zaterdag 15 juni 2019 is het jaarlijkse evenement terug in het hart van ons dorp. De organisatie heeft een afwisselend middag- en avondprogramma samengesteld met ruimte voor onder andere (klein)kunst, muziek en sport. Door Garderen tijdens deze dag op te splitsen in drie zones (roze, blauw en geel) weet jij waar je moet zijn als je sieraden wilt maken, naar de barbier wilt of één van de bands wilt beluisteren.

Advertentie
YouTap

Garderen loopt door!: Molen tot Molenloop 2019

De Molen tot Molenloop is een bekende naam voor hardlopers in Garderen en omstreken. Het evenement valt dit jaar samen met Garderen slaat door! en is daarom omgedoopt tot Garderen loopt door! Je kunt je online aanmelden voor de routes van 5 en 10 kilometer.

Afwisselend repertoire voor jong en oud

Het programma van Garderen slaat door! is uitgebreid en afwisselend. Voor de creatievelingen zijn er cursussen sieraden maken en t-shirts beschilderen. Hou je meer van sportieve activiteiten? Voetbal een potje in de panna kooi of ga de uitdaging aan met spieker sloan of darten. Er treden bovendien volop artiesten en kleinkunstenaars op, zowel op als rond het podium. Het precieze programma van de dag vind je op de website van Garderen slaat door!

Bereikbaarheid centrum Garderen

Garderen slaat door! vindt plaats van 13.00 uur tot 22.00 uur in het hart van Garderen. De drie zones bevinden zich op de Dorpsstraat en de Putbrink. Dit gebied is op zaterdag 15 juni vanaf 12.00 uur bijna volledig afgesloten voor autoverkeer. Uiteraard zijn de straat en aangrenzende winkel wel lopend te bereiken. Parkeren kan op diverse plaatsen buiten het festivalgebied en wordt duidelijk aangegeven.