Logo — Garderen

Nieuws

Garderense ondernemers bij elkaar op visite

21 nov, 2019
Garderense ondernemers bij elkaar op visite —

Afgelopen maandag 18 november was het zover. Dertig leden van de Garderense Ondernemersvereniging werden ontvangen in Bilderberg Hotel ‘Het Speulderbos’ door Wouter Wagelaar, de general manager. Na zijn welkomstwoord en uitleg over de intensieve verbouwingen van zowel het
Speulderbos als Bilderberg Residence Groot Heideborgh, kreeg iedereen een rondleiding door het hotel. De vergaderzalen, de lobby, het
restaurants, de bar en hotelkamers zijn allemaal compleet vernieuwd. Het is prachtig geworden en helemaal van deze tijd. Na een lange periode van verbouwing is Wouter dan ook trots op het eind resultaat en de ondernemers waren erg onder de indruk.

Advertentie
Deurbeslag.nl

GOV-avond Bilderberghotel Speulderbos

Tijdens deze avond was er tevens een bezoek bij de smederij van Albert Hoefakker. Hij kocht twee jaar geleden de oude smederij aan de Putterweg en verbouwde dit in zijn geheel naar een prachtige werkplaats met authentieke uitstraling. De ondernemers kregen een demonstratie ijzersmeden en Albert liet met alle trots zijn bedrijf en vak zien. Een uniek bedrijf, een oude ambacht waar prachtige producten de werkplaats verlaten.

GOV-avond Smederij Hoefakker

Bij terugkomst in het Speulderbos hotel kon iedereen nog even op de foto worden gezet door onze professionele fotograaf Mich Buschman. Iedereen ontving de volgende dag zijn eigen foto in zijn mailbox en kan deze gebruiken voor bijvoorbeeld LinkedIn. Daarna sloten we af in de bar van het hotel, waar uiteraard volop werd nagepraat over deze avond.

GOV-avond Bilderberghotel Speulderbos

Ook lid worden van de ondernemersvereniging van Garderen? Ontdek meer over de GOV en meld je aan!