Logo — Garderen

Nieuws

Garderense Ondernemers op bezoek bij Het Innovatiehuis

13 sep, 2018
Garderense Ondernemers op bezoek bij Het Innovatiehuis —

Vol enthousiasme ontvangen Reino en Martijn Wentzel een grote groep Garderense ondernemers. Hun pand -voorheen hotel Overbosch- zit in een grote renovatie en de eerste resultaten zijn zichtbaar. Hun bedrijf Wentzo is daar sinds kort gehuisvest.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Met een kort intro heet de voorzitter van de GOV, Erik Kroon, een ieder welkom met name de afvaardiging van de gemeente. Vervolgens krijgen we een inkijkje in de lijn van activiteiten en bedrijven, die Reino en Martijn in de loop van de tijd ontwikkeld hebben. Reino is van de techniek en Martijn van de handel. Een uitstekende mix om bedrijven te exploiteren.

Hierna is het tijd voor een rondleiding en zijn we getuige van de metaformose van hotelkamer naar kantoorruimte. Landelijke stijl, passend bij de omgeving en zeer uitnodigend om te werken. Met plannen die ons vertellen, dat we nog veel mogen verwachten van deze twee broers. Een permanente plek in de wifi wireless branche hebben ze veroverd, goed te zien aan de enorme prijzenkast die ze hebben.

Vol spanning zien we uit naar het vervolg van de renovatie van dit pand. Met een drankje en een hapje netwerkte iedereen na en genoot van de ontspannen en relaxte sfeer op deze mooie locatie in het groen.

[Best_Wordpress_Gallery id=”38″ gal_title=”GOV-avond bij Wentzo Wireless, 12 september 2018″]