Logo — Garderen

Nieuws

‘Onze’ GOV bestaat 30 jaar

10 jun, 2016
‘Onze’ GOV bestaat 30 jaar —

Op dinsdag 7 juni 2016 bestond de Garderense Ondernemers Vereniging 30 jaar. Dat heuglijke feit werd samen met de leden gevierd tijdens een dagje Utrecht. Na de start met koffie en wat lekkers, kreeg de groep een rondleiding langs de oude grachten van de stad. Heel interessant, omdat ze op plekken kwamen waar je normaal gesproken niet kunt komen. Ook het ontstaan van het ingenieuze gangenstelsel langs de grachten werd uitgebreid uitgelegd.

Advertentie
Deurbeslag.nl

GOV-grachten

De rondleiding eindigde bij een pannenkoekenrestaurant langs de Oude Gracht, dat zich volledig genesteld heeft in de oude gewelven. Een toepasselijke afsluiting van de grachtentour! Vervolgens werd in groepen een originele speurtocht gehouden door de Utrechtse binnenstad, compleet met leuke en ludieke opdrachten.

Het diner vond ‘s avonds plaats in restaurant De Garderense Berg, waar de overige GOV-leden aanschoven die niet de hele dag mee konden. Concluderend is de dag als heel gezellig ervaren en was het een geslaagde viering van dit bijzondere jubileum!

GOV-diner