Logo — Garderen

Nieuws

Garderense Ondernemers Vereniging vindt nieuw logo

21 jan, 2019
Garderense Ondernemers Vereniging vindt nieuw logo —

Op 5 oktober van het vorige jaar schreven we een competitie uit voor het ontwerpen van een nieuw logo voor onze ondernemersvereniging in Garderen, aldus voorzitter Erik Kroon. We hadden natuurlijk gehoopt op een paar ontwerpen, maar dit bleken er achteraf een stuk of 8 te zijn waar we een keuze uit hebben mogen maken. We hebben gekozen voor het ontwerp van Bahador Amini die vol enthousiasme tijdens de nieuwjaarsborrel van de GOV, gehouden bij camping de Wijde Blik, zijn ontworpen logo presenteerde.

Advertentie
Ten Hulscher

De letters GOV zijn te ontdekken in het nieuwe logo waarbij de O voor de kleine kern van Garderen staat. Deze wordt verder omarmd door de groene G en V, die symbool staan voor de groene bossen. Het rood staat voor het hart en passie waarmee ondernemers in Garderen hun werkzaamheden verrichte, aldus Bahador. Het logo werd met groot enthousiasme door de leden ontvangen en zal vanaf heden worden gebruikt in alle communicatie.

Kroon bedankte Bahador voor zijn inbreng en gaf hem een cheque om te besteden bij de ondernemers in Garderen. Tevens werd Roland Bakker, kersverse eigenaar van camping de Wijde Blik, bedankt voor de gastvrijheid tijdens de nieuwjaarsborrel.