Logo — Garderen

Nieuws

GOV-avond 5 november: Leiderschap in Nieuwe Tijden door Arko van Brakel

26 okt, 2018
GOV-avond 5 november: Leiderschap in Nieuwe Tijden door Arko van Brakel —

Op de avond van 5 november houden we een reuze interessante presentatie over persoonlijk leiderschap. De spreker is Arko van Brakel. Arko was in de jaren ’90 de oprichter van Euronet: het eerste bedrijf ter wereld dat internet in een doos deed en in computerwinkels te koop aanbood. Na de verkoop van dit bedrijf aan France Telecom richtte hij vele bedrijven op, schreef boeken, was columnist in het FD (Financiëele Dagblad), en was zelfs directeur van VNO-NCW opleidingsbedrijf De Baak van 2012 tot 2016. Arko mag gezien worden als een ‘serial entrepreneur’ maar niet altijd waren zijn bedrijven een succes. Mislukte startups waren bijvoorbeeld Jamby (samen met Adam Curry) en Databarn. En daar leer je natuurlijk het meeste van! 😉
Sinds juni 2016 is Van Brakel samen met onder anderen de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler mede-oprichter van het internationale opleidingsbedrijf Semco Style Institute bv. Arko ziet dus de leiderschapstrends en -ontwikkelingen van heel dichtbij en kan daar fantastisch en leerzaam over vertellen. De aandachtsgebieden in Van Brakel variëren van marketing- en internetgerelateerde onderwerpen naar de thema’s ondernemerschap, leiderschap, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Van Brakel stimuleert ondernemerschap actief, middels lezingen, trainingen, workshops en adviesopdrachten.

Advertentie
Standaard afbeelding

Van Brakel’s maatschappelijke rol komt tot uiting in adviesfuncties in onder anderen de raden van advies van Nederland ICT (voorheen ICT Office), het UWV Werkbedrijf, ACE (Amsterdam Center for Entrepreneurship).
Zie: https://www.linkedin.com/in/arkovanbrakel/

GOV-avond in Blanke Schot Uddel

We starten om 20.00u, locatie Blanke Schot Uddel en na de presentatie van ongeveer 1,5 uur kunnen we genieten van snacks en drinks.

Deze unieke sessie organiseren wij samen met de ondernemersverenigingen uit Elspeet en Garderen. Dus alleen al leuk, goed en interessant oude bekenden en nieuwe gezichten te ontmoeten buiten onze dorpsgrens. Meld je aan door een mail te sturen naar govgarderen[at]gmail.com en neem gerust een bevriende ondernemer / een of twee collega’s mee.