Logo — Garderen

Nieuws

GOV leden bezoeken nieuw pand Van de Kolk

22 feb, 2019
GOV leden bezoeken nieuw pand Van de Kolk —

Op dinsdag 19 februari 2019 waren ruim 40 leden aanwezig tijdens het bedrijfsbezoek bij Bouwbedrijf van de Kolk aan de Koningsweg. Na het parkeren wandel je via de verlichte brede betonnen traptreden het nieuwe complex binnen. Henk van de Kolk, de derde generatie die dit prachtige bedrijf samen met zijn broer Peter runt, stond iedereen al in de ontvangshal op te wachten.

Advertentie
YouTap

“Loop maar naar beneden en daar staat een kop koffie voor je klaar”, klonk er gastvrij. Eenmaal beneden waan je je in een luxe restaurant in plaats van een personeelskantine. Alles ziet er top uit en met kleine details knipoogt deze bedrijfskantine naar de bouwwereld. Henk neemt het woord en geeft een presentatie over hun bedrijf, die werkgelegenheid biedt voor 90 fulltimers. Van woningbouwprojecten tot recreatiewoningen en van appartementen tot complete woonwijken en villa’s: Bouwbedrijf Van de Kolk staat landelijk bekend als stabiele en kwalitatieve bouwer.

Presentatie van nieuw pand Bouwbedrijf Van de Kolk

Na de presentatie volgde een rondleiding door het enorme gebouw. Een compleet voetbalveld onder de grond zorgt ervoor dat bouwmaterialen makkelijk bereikbaar zijn via een reusachtige afrit. Daarboven een prachtige zagerij en houtbewerkingsafdeling en in het voorhuis de kantoren met uitzicht over de landerijen van Garderen. 

Rondleiding door nieuw pand Bouwbedrijf Van de Kolk

De voorzitter van GOV bedankte Peter en Henk voor hun gastvrijheid en benadrukte dat het mooi is dat Bouwbedrijf van de Kolk hun nieuwe onderkomen in Garderen heeft neergezet. Dit zorgt voor lokale betrokkenheid en werkgelegenheid. Na het overhandigen van een kleinigheidje voor beide heren werd er door iedereen volop geborreld. We kijken terug op een geslaagde avond.