Logo — Garderen

Nieuws

Hotel Overbosch en Restaurant Silvius weer open!

24 mrt, 2015
Hotel Overbosch en Restaurant Silvius weer open! —

De ‘winterslaap’ is voorbij. Vanaf 24 maart 2015 zijn wij weer voor alle gasten geopend! Groot onderhoud heeft plaatsgevonden in het hotel. De kamers zijn gerenoveerd. Er is nieuwe vloerbedekking gelegd, alles is geschilderd, er zijn prachtige flatscreens opgehangen én al het beddengoed is vervangen inclusief de dekbedden en kussens.Kortom een ‘verse’ start!

Advertentie
Ten Hulscher

Overbosch-nieuws

Restaurant Silvius

In de loop van het jaar zullen nog meer veranderingen zichtbaar worden o.a. nieuw meubilair in het restaurant. Restaurant Silvius zal vanaf 24 maart een feit zijn, gevestigd in Hotel Overbosch.

Elk seizoen op de Veluwe is verrassend en uitnodigend en dat vindt u terug in onze lunch- en dinergerechten. Wij koken met verse producten uit de regio, zonder toegevoegde E-nummers.

In ons sfeervolle restaurant eet u gezellig met het hele gezin. U dineert als het weer het toelaat buiten op ons terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. U hoeft geen hotelgast te zijn om te komen genieten van de mogelijkheden die Hotel Restaurant Overbosch met zijn prachtige terrassen, het Grand Café en Restaurant Silvius bieden.

Of u nu kiest voor een fietsstop voor koffie met…. Of besluit om uitgebreid te komen dineren. Wij heten u graag (weer) van harte welkom.

Mieke & Willem Silvius