Logo — Garderen

Nieuws

Huidtherapie op maat in Garderen

30 okt, 2020
Huidtherapie op maat in Garderen —

Problemen met de huid of met oedeem zijn vervelend en kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven. Goede zorg is daarom van groot belang. Speciaal voor mensen die baat hebben bij huid- en oedeemtherapie werkt DermaPrins B.V. sinds 2018 nauw samen met Medisch Centrum Garderen.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Oplossingen voor huidproblemen

Gezicht achter DermaPrins B.V. is huidtherapeut Daphne Prins. Zij startte het bedrijf als huid- en oedeempraktijk, gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen. Naast een professioneel plan van aanpak om symptomen te bestrijden, kijkt ze samen met de cliënt ook naar de oorzaak van eventuele gezondheidsproblemen. Door deze aan te pakken bij de basis, wordt er zo goed mogelijk resultaat verkregen. Concreet werkt ze naast een doelgerichte behandeling ook aan het creëren van een positieve gezondheid van haar cliënten.

Huidtherapie bij Medisch Centrum Garderen

In het gebouw van Medisch Centrum Garderen kun je een afspraak maken voor een sessie met DermaPrins B.V.. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Meer informatie over het bedrijf, de behandelingen en tarieven vind je op www.dermaprins.nl. Je kunt contact opnemen met Daphne door te bellen met 06-20626178 / 0577-408050 of door een mail te sturen naar dprins@mcgarderen.nl.