Logo — Garderen

Nieuws

Invulling Koningsdag 2018 in Garderen

9 apr, 2018
Invulling Koningsdag 2018 in Garderen —

De Oranjevereniging heeft dit jaar een gevarieerd ochtendprogramma samengesteld voor vrijdag 27 april 2018:

Advertentie
Ten Hulscher

09.00 uur        Reveille blazen en elkaar ontmoeten onder het genot van een kop koffie / thee of limonade en een oranje lekkernij.

09.30 uur        Aubade onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging T.O.G

10.00 uur        Politiehonden demonstratie van de KNPV, in het weiland van de familie E. van de Pol aan de Hoge Boeschoterweg (Graag zelf een stoel meenemen als u wilt zitten)

11.00 uur        Opstellen en aansluitend optocht met het thema “Hulpverlening” met wederom de muzikale begeleiding van T.O.G

12.30 uur        Einde programma.

Feestelijke optocht

Omdat de Oranjevereniging iedereen in Garderen een kleurrijke, mooie optocht gunt, mogen de kinderen op donderdagmiddag 26 april van 15.00 – 16.00 uur op het schoolplein van de Prins Bernhardschool, hun fiets / step of ander voertuig versieren. De Oranjevereniging zorgt voor het materiaal en samen maken we er een feestelijk geheel van. Dus vergeet je fiets e.d. niet mee naar school te nemen!

De kinderen hoeven zich dan alleen nog te verkleden als politie, zuster, politie, brandweer, EHBO enz, enz… en kunnen op Koningsdag meefietsen met de optocht en smakelijke prijzen winnen.

Vrijwilligers gezocht

Samen maken we er een leuke Koningsdag van. Alles valt of staat met vrijwilligers, dus… papa’s en mama’s: komen jullie helpen? Geef je op bij info@oranjevereniginggarderen.nl. Tot dan!

Kleedjesmarkt georganiseerd door de Prins Bernhardschool

De oudercommissie van de Prins Bernhardschool heeft voor de middag een kleedjesmarkt georganiseerd. Bij de manage aan de Speulderbosweg zal van 13.30 – 16.00 uur een kleedjesmarkt voor kinderen worden georganiseerd. Ook wordt er gezorgd voor de verkoop van drinken en een broodje. Iedereen is welkom!