Logo — Garderen

Nieuws

ITL gaat feestelijk 2020 in!

13 dec, 2019
ITL gaat feestelijk 2020 in! —

Het jaar 2020 start feestelijk bij ITL, want de organisatie viert haar 10-jarig bestaan! Ze zijn hier erg dankbaar voor en willen dit niet zomaar voorbij laten gaan. Om dit met jullie te vieren, wordt er daarom een gospelworkshop georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Tijdens de eerste dienst van 2020 zullen de deelnemers van de workshop het jaar feestelijk met ons inzingen, oftewel: het wordt een ‘Feest van Genade’.

Advertentie
Ten Hulscher

Gospelworkshop door André Bijleveld

Passie, ritme, soul, zingen en swingen is een treffende omschrijving voor de Gospelworkshop die je kan meebeleven op zondagmiddag 26 januari a.s. in de Gereformeerde Kerk in Garderen. Deze gospelworkshop is voor iedereen. Jong of iets minder jong, wel of niet gelovig, X-factor of juist niet. Zangervaring is niet nodig. Je enthousiasme en inzet maken het een onvergetelijke ervaring.

André Bijleveld, dirigent van onder andere de bekende formatie Gospel Boulevard, studeert met de deelnemers één of meerdere nummers in. Het ingestudeerde nummer wordt ‘s avonds door de gelegenheidszangers en -zangeressen opgevoerd in de ITL-dienst. Natuurlijk samen met de enthousiaste, ervaren leden van gospelkoor The Young Church Singers uit Apeldoorn.

De gospelworkshop start om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur, met aansluitend een maaltijd. De ITL-dienst met optreden start om 19.00 uur. In deze dienst gaat Willem J. Ouweneel voor en spreekt hij over het thema ‘Feest van Genade’. De ITL-dienst is vrij toegankelijk voor iedereen.

Beleef het mee!

Deelname aan de gospelworkshop kost € 5,-. Dit is inclusief de maaltijd. Het aantal plaatsen voor de workshop is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Dat aanmelden doe je door een mail te sturen.

UPDATE: DE WORKSHOP IS INMIDDELS VOLGEBOEKT!
Voor de dienst zelf zijn mensen nog wel van harte welkom.

Flyer gospelworkshop ITL-dienst