Logo — Garderen

Nieuws

Jong ondernemerscafé een succes

30 aug, 2018
Jong ondernemerscafé een succes —

De Garderense Ondernemers Vereniging (GOV) heeft op 28 augustus 2018 in een informele setting, een start gemaakt met een jong ondernemerscafé. Deze bijeenkomst had meerdere doelen en was vooral gericht op startende en jonge ondernemers die op dit moment nog geen lid zijn van een ondernemers vereniging maar wel actief betrokken zijn bij Garderen en omgeving. Het idee komt uit het nieuwe bestuur dat sinds april dit jaar is gestart. Door deze doelgroep nu al te benaderen en te informeren over onze rol als ondernemers vereniging zien ze in dat dit een bijdrage kan leveren aan hun eigen onderneming. Daarnaast heeft het bestuur aangegeven meer jeugdige ondernemers als lid te krijgen, om zo de vergrijzing in de club tegen te gaan.

Advertentie
YouTap

Nieuwe inzichten

Met elf startende en jonge ondernemers werd er dan ook op 28 augustus jl. volop gediscussieerd aan de hand van stellingen om er zo achter te komen wat zoekt een startend of jonge ondernemer nu wel of niet bij een ondernemers vereniging. Erik kroon, de nieuwe voorzitter van GOV, kijkt dan ook tevreden terug op de avond. Ondanks dat het bestuur al zijn nieuwe richtingen heeft geventileerd aan de huidige leden, leverde deze avond ook weer nieuwe inzichten op die we mee kunnen nemen voor de toekomst.

Activiteiten GOV

De GOV heeft op dit moment 73 leden en verzorgt o.a. het mooie glossy magazine Garderen Gastvrij, de aankleding van het dorp zowel zomers als winters, de braderieën en verschillende netwerkbijeenkomsten voor de leden. Voor meer informatie over de GOV: www.garderen.nl/gov