Logo — Garderen

Nieuws

Kapsalon Willy: net even anders!

16 mei, 2014
Kapsalon Willy: net even anders! —

l enkele weken is Kapsalon Willy gevestigd in Woon/Zorgcentrum Dr. Kruimelstaete in Garderen. Of de leuke, modern ingerichte salon een succes zal worden is inmiddels al eigenlijk niet meer de vraag. Vanaf de eerste dag staat de afsprakenagenda boordevol. Kennelijk is er behoefte aan een salon die zowel dames en heren als jong en oud van een perfect kapsel kan voorzien.

Advertentie
Deurbeslag.nl

Door Gonny Livestroo

Eigenaresse Willy Logtenberg uit Harderwijk is voor verschillende inwoners van Garderen geen onbekende. Zij kennen haar al van Woon/zorgcentrum Elim en De Schauw in Putten of Verpleeghuis Sonnevanck in Harderwijk. Willy heeft inmiddels, met deze nieuwe salon in Garderen er bij, zeven kapsalons ingericht in zorgcentra in de omgeving. Mensen uit Garderen die familieleden hebben in Elim, De Schauw of Sonnevanck hoorden al hoe goed de kapsters daar waren en lieten daarom zelf ook hun haar daar doen. Zestien jaar geleden opende Willy haar eerste salon en het was haar al snel duidelijk dat mensen het prettig vinden als een kapper ‘van alle markten thuis is’ en net iets meer te bieden heeft dan een andere kapper.

Geen dameskapper die niet niet weet wat te doen wanneer er bijvoorbeeld een heer in de kappersstoel plaatsneemt, een beweeglijke peuter, een bruidje die om een ingewikkeld kapsel vraagt of een dame die haar lange haar opgestoken wil hebben. Gewoon een gediplomeerde kapper waar de hele familie terecht kan voor elk soort kapsel. Willy kan dat en ook haar 13 medewerksters heeft zij hierop uitgekozen. Willy: “Ik heb best wel een bijzonder team mensen bij elkaar. Ze zijn heel flexibel en gespecialiseerd en dat is soms nodig als je net iets meer wilt bieden dan de gemiddelde kapsalon. Alleen kan ik het niet en dan is het fijn dat er zo’n team achter je staat”. Voor mensen in een rolstoel is het vaak niet mogelijk dat het haar wordt gewassen in een kapsalon. Bij Kapsalon Willy, die hiervoor speciale wasbakken heeft, is dat wel mogelijk.

Voor bedlegerige mensen of mensen die om een andere reden de salon niet kunnen bezoeken, bestaat de mogelijkheid dat een van de medewerksters hen thuis bezoekt. Kapsalon Willy is in Garderen op woensdag- en vrijdagmorgen geopend van 9.00 tot 13.00 uur en donderdag van 9.00 tot 17.30 uur. Of men nu voor woensdag, donderdag of vrijdag kiest, elke dag heeft zijn eigen kappers. Zo kan iedereen kiezen voor de kapper waar men zich het prettigst bij voelt. Willy: “Ik heb de afgelopen weken al heel wat leuke reacties gehad en tot 1 juli maken mensen ook nog kans op een jaar lang gratis knippen wanneer zij een afspraak maken”. Overigens is er in de kapsalon eveneens een leuke, trendy collectie sieraden, sjaaltjes en tassen te vinden.

Kapsalon Willy Garderen
Tel. 06 – 83655042
www.kapsalonwilly.nl