Logo — Garderen

Nieuws

Kerst Ouderencontact

23 dec, 2015
Kerst Ouderencontact —

Door Gonny Livestroo.

Advertentie
Ten Hulscher

Leden en bestuur van Ouderencontact Garderen kwamen vorige week woensdag in de sfeervolle serre van Restaurant Zondag bij elkaar voor de traditionele Kerstviering.

In verband met het 45-jarig bestaan van het Ouderencontact Garderen werd het Kerstdiner dit maal aangeboden door Stichting Fonds 1845. Deze stichting is sinds mei 1994 actief in de gemeente Barneveld en is voortgekomen uit de Spaarbank van 1845 en verstrekt donaties op een breed maatschappelijk terrein.

Bakkerij Schuiteman uit Garderen trakteerde daarnaast alle aanwezigen deze middag op heerlijk gebak bij de koffie. Er was ruimschoots de gelegenheid voor samenzang tijdens de Kerstviering en ook werden door de bestuursleden een aantal gedichten voorgelezen en voordrachten gehouden. Dit alles in het teken van de komende Kerstdagen. Natuurlijk kon ook een mooi Kerstverhaal niet ontbreken aan deze middag en deze werd voorgelezen door Diny Rohrbach. Muzikale medewerking aan de geslaagde middag werd verleend door de ‘Sing Out’ band van de Gereformeerde Kerk in Garderen.