Logo — Garderen

Nieuws

Kerstconcerten in en rond Garderen

13 dec, 2018
Kerstconcerten in en rond Garderen —

De maand december kenmerkt zich door sfeervolle lichtjes, gezelligheid en… kerstconcerten! Ook in Garderen kun je volop genieten van christmas carols, traditionele kerstliederen en gospels. We geven een overzicht van de kerstconcerten in de komende weken, zodat jij geen optreden hoeft te missen!

Advertentie
Ten Hulscher

Vrijdag 14 december: Kerstuitvoering Zangvereniging ‘U Zij de Glorie’ uit Garderen

De zangvereniging o.l.v. Albert van Maanen zet zich in voor een prachtige kerstuitvoering. Ze werken hiervoor samen met ‘Het Zuiderkoor’ uit Huinen, mannenkoor ‘Tehillim’ en solisten Geertje van de Brink en Peter Stitselaar. De opening en sluiting worden verzorgd door ds. Goedvree.

Locatie: Hervormde Kerk, Garderenseweg 2 in Uddel
Start: 19.30 uur (kerk open vanaf 19.00 uur)

Zondag 16 december: Kerstconcert Reni & Elisa

Reni en Elisa zijn al jarenlang een begrip in de christelijke muziekwereld. Met hun kerstconcert ‘Immanuel’ nemen ze je mee naar het schitterende kerstverhaal, aan de hand van prachtige liederen van hun gelijknamige album. En: de avond eindigt met koffie, warme chocolademelk en heerlijke kerstlekkernijen.

Locatie: Gereformeerde Kerk, Speulderbosweg 2 in Garderen
Let op: je moet kaarten komen om bij dit kerstconcert aanwezig te zijn. Hierop vind je meer informatie over de starttijd van de avond.

Vrijdag 21 december: Kerstconcert T.O.G., Intermezzo en Broer en Zus

Een avond vol muzikaal spektakel staat op de planning wanneer muziekvereniging T.O.G., koor ‘Intermezzo’ en ‘Broer en Zus’ een avond vullen. Naast prachtige muziek zal Jolande Schoemaker spreken en het kerstverhaal vertellen.

Locatie: Gereformeerde Kerk, Speulderbosweg 2 in Garderen
Start: 19.30 uur

Maandag 24 december: Kerstnachtdienst Gereformeerde Kerk

Gospelkoor ‘Say Yes’ en spreker Willem Ouweneel zorgen samen voor een schitterende invulling van de kerstnacht. Beiden zorgen voor de invulling van een mooie kerstnachtdienst in Garderen. Laat opblijven is toegestaan voor deze fijne avond in de kerk!

Locatie: Gereformeerde Kerk, Speulderbosweg 2 in Garderen
Start: 22.00 uur