Logo — Garderen

Nieuws

Kerstoptreden op Anastasius groot succes

19 dec, 2016
Kerstoptreden op Anastasius groot succes —

Een stralende sterrenhemel, enthousiaste koorleden en prachtige sfeerverlichting. Dat blijken de perfecte ingrediënten voor een vrijdagavond in december. Het kerstoptreden dat gospelkoor The Young Church Singers vrijdag 16 december 2016 gaf op het terrein van Ten Hulscher in Garderen, werd daardoor een groot succes.

Advertentie
YouTap

Sfeervolle aanloop naar Kerst

Bijna 200 personen kwamen vol verwachting naar het terrein van hang- en sluitwerkproducent Ten Hulscher. Ze waren benieuwd naar het unieke kerstoptreden dat in de open lucht gegeven werd door The Young Church Singers. Het gospelkoor uit Apeldoorn –onder leiding van dirigent André Bijleveld – maakte de gespannen verwachtingen meer dan waar. Een afwisselende mix van Nederlandse en Engelse kerstgospels passeerde de revue.

Ook de locatie vormde een plaatje op zich: Ten Hulscher had haar terrein sfeervol verfraaid met vuurkorven, fakkels en een kraampje met warme dranken. De decoratie met bloemstukken werd verzorgd door Le Ponpom uit Garderen. Het geheel stak prachtig af tegen het witte pand Anastasius. Wie nog geen kerstgevoel had, kreeg het deze avond ter plekke!

Optreden gemist? Geniet nog even na!

Kon je niet aanwezig zijn bij het optreden of geniet je graag nog even na? Bekijk onderstaande video’s van The Young Church Singers en ontdek hun uitvoeringen van ‘Nu zijt wellekome’ en ‘Mary, did you know?’. Foto boven: Mich Buschman.

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]