Logo — Garderen

Nieuws

Keurslager Gert Schuiteman bekroond met 1 ster

11 nov, 2015
Keurslager Gert Schuiteman bekroond met 1 ster —

Door: Keurslager Gert Schuiteman. Keurslager Gert Schuiteman uit Garderen heeft op maandagavond 9 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 1 ster toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om te behoren tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

Advertentie
Ten Hulscher

In het ‘Hart van Holland’ gebouw in Nijkerk verzamelden zich alle finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Gert Schuiteman. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Gert Schuiteman tot de gelukkigen behoorde.

Beoordeling
Deelname aan Slager met Ster betekent een 360 graden benadering van de gehele organisatie en bestaat uit verschillende ronden en onderdelen. In de voorronde is Keurslager Gert Schuiteman door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team van retail deskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht. Het eindoordeel van de jury luidde: “Vriendelijke, enthousiaste medewerkers’s die met hart voor de zaak werken. Verder ziet de winkel er aantrekkelijk uit, met heerlijke producten. De medewerkers zien er stuk voor stuk keurig en verzorgd uit”

Oordeel zelf
Wilt u weten wat Keurslager Gert Schuiteman zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over. Daarnaast kunt u aankomende weken profiteren van diverse acties om deze prachtige prestatie te vieren.