Logo — Garderen

Nieuws

Klimbos Garderen genomineerd voor Publieksprijs Beste Uitje van Nederland

27 mrt, 2017
Klimbos Garderen genomineerd voor Publieksprijs Beste Uitje van Nederland —

Klimbos Garderen bestaat sinds 2012 en maakt nu al kans op een mooie titel. Het klimbos, dat midden op de Veluwe gelegen is, is namelijk genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017 in de categorie ‘sportief en actief’.

Advertentie
Deurbeslag.nl

“We willen een unieke beleving geven!”

“Het is gaaf om te zien dat wij in zo’n korte tijd al zoveel positieve reacties hebben ontvangen,” aldus Robbert Hup (bedrijfsleider van Klimbos Garderen). “Afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in ons klimbos. Niet alleen in nieuwe parcoursen en de inrichting, maar ook in het optimaliseren van onze gastvrijheid. We willen graag de beste zijn en onze bezoekers niet alleen een veilige, maar ook een unieke beleving geven.”

Stem mee op het Beste Uitje van Nederland

Klimbos Garderen heeft sinds de oprichting al 100.000 bezoekers mogen verwelkomen met een tevredenheidscijfer van 8,9. “Buiten dat dit getal nog hoger moet en kan, willen we heel graag ‘de Beste van Nederland’ worden”, aldus Hup. Wil je ook je stem uitbrengen op het Beste Uitje van Nederland? Dan kan dat tot 31 maart via www.beste-uitje.nl.