Logo — Garderen

Nieuws

Koningsdag Garderen groot succes!

30 apr, 2018
Koningsdag Garderen groot succes! —

Afgelopen vrijdag mochten we genieten van een prachtige Koningsdag in Garderen! Zo’n 350 mensen wisten de koffie te vinden die bij de Aubade geschonken werd. Bilderberghotel ‘Het Speulderbos’ had dit jaar wel 45 liter koffie gezet… en die ging schoon op!

Advertentie
Deurbeslag.nl

Toespraak

Wethouder Gerard van den Hengel hield zijn toespraak over Koningsdag en betrok daarbij degenen die een lintje of penning hadden gekregen in zijn toespraak. Gerard Bronkhorst (lintje) en Frans Reijnders (Jan van Schaffelaarpenning) werden nogmaals in het zonnetje gezet vanwege het vele vrijwilligerswerk wat zij doen.

Van politiehonden tot versierde fietsen en bomvolle kleedjes

De Politiehondendemo was een groot succes, vol enthousiaste toeschouwers. Aansluitend was er een kleurige optocht waaraan dit jaar veel versierde fietsen meededen. De Oranjevereniging was de dag ervoor op school geweest om samen met de kinderen hun fiets te versieren: missie geslaagd! 🙂 Verschillenden gingen met een bon van de IJstijd als prijs mee naar huis. Ook ‘s middags op de kleedjesmarkt werd er goed verkocht, met veel geslaagde ontmoetingen.

Al met al kijkt Oranjevereniging Garderen terug op een reuze geslaagde, nieuwe opzet die zéker voor herhaling vatbaar is!