Logo — Garderen

Nieuws

VorigeArbeidsrecht Van der Stam — Garderen

Arbeidsrecht Van der Stam

Arbeidsrecht Van der Stam — Garderen
Arbeidsrecht Van der Stam — Garderen

Arbeidsrecht Van der Stam

Buurtweg 16

3888 NE Uddel

Routeplanner

Over Arbeidsrecht Van der Stam

Mijn naam is mr. Linda van der Stam, arbeidsrechtdeskundige en oprichter van Arbeidsrecht Van der Stam.

Bij Arbeidsrecht Van der Stam kunnen zowel werkgevers als werknemers terecht met hun vragen over arbeidsrecht in de ruimste zin van het woord. Van arbeidscontracten, opzegtermijnen en concurrentiebedingen tot studiekostenregelingen, cao’s, flexcontracten en meer. Ook ontslagkwesties maken deel uit van mijn dagelijkse praktijk, bijvoorbeeld wegens een verstoorde arbeidsrelatie (eventueel bij de kantonrechter) of om bedrijfseconomische redenen (bij het UWV).

In mijn rol van arbeidsrechtspecialist ben ik vaak een ruggensteun voor de ondernemer. Bij een geschil geef ik op de achtergrond advies aan de directeur/eigenaar of treed ik, indien nodig, namens de onderneming naar buiten. Zo help ik te voorkomen dat een (arbeids)conflict binnen het bedrijf verder escaleert.

Als zelfstandig arbeidsrechtjurist – met bijna 20 jaar werkervaring als advocaat en een adviespraktijk aan huis – zet ik mijn expertise graag in voor u! Bij Arbeidsrecht Van der Stam krijgt u veel juridische kennis, maar betaalt u minder dan het gebruikelijke advocatentarief. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Voor meer informatie over mijn werkwijze of het maken van een afspraak (tijdens of buiten kantooruren), kijk op www.arbeidsrechtvanderstam.nl of mail naar linda@arbeidsrechtvanderstam.nl.