Logo — Garderen

Nieuws

VorigeBarneveldse Krant.nl en Nieuwsblad De Band.nl — Garderen

Barneveldse Krant.nl en Nieuwsblad De Band.nl

Barneveldse Krant.nl en Nieuwsblad De Band.nl — Garderen
Barneveldse Krant.nl en Nieuwsblad De Band.nl — Garderen

Barneveldse Krant.nl en Nieuwsblad De Band.nl

Marconistraat 31

3771 AM Barneveld

Bezoek websiteRouteplanner

Over Barneveldse Krant.nl en Nieuwsblad De Band.nl

Actueel en altijd in de buurt dat is de kracht van ons lokale nieuws dat we zowel in print en online via eigen kanalen bij u brengen.

De BarneveldseKrant.nl is een dagblad dat door méér dan 10.000 huishoudens in Barneveld en omstreken wordt gelezen. Zo komt de krant o.a. in Garderen, Voorthuizen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lunteren, Terschuur, Zwartebroek, de Glind en natuurlijk in Barneveld zelf.

Met actueel lokaal nieuws op gebied van 112 nieuws, Politiek, Economie, Sport, Cultuur, Ondernemend, Hart en Ziel, Geloof en meer is het een belangrijke bron voor uw lokale informatie.

Om actualiteit te kunnen garanderen wordt de krant ondersteund met een nieuwswebsite (geschikt voor pc, tablet en smartphone) waar abonnees 24/7 al het nieuws kunnen lezen en waarbij niet abonnees 112 nieuws en lezersnieuws kunnen volgen.

Zie: www.barneveldsekrant.nl

De Band (en de Puttenaer.nl)
Twee huis-aan-huis kranten van dezelfde uitgever als BarneveldseKrant, die met dezelfde insteek worden gemaakt.

Actueel en altijd in de buurt geldt ook voor deze uitgaves. Deze kranten verschijnen wekelijks en worden 24/7 ondersteund met een website waar u tussentijds op de hoogte kunt blijven van al het lokale nieuws.

Met actueel lokaal nieuws op gebied van 112 nieuws, Politiek, Economie, Sport, Cultuur, Ondernemend, Hart en Ziel, Geloof en meer is het een belangrijke bron voor uw lokale informatie uit o.a. Garderen en omstreken.

www.nieuwsbladdeband.nl