Logo — Garderen

Nieuws

VorigeBouwmanagement Ben Meiling — Garderen

Bouwmanagement Ben Meiling

Bouwmanagement Ben Meiling — Garderen
Bouwmanagement Ben Meiling — Garderen

Bouwmanagement Ben Meiling

Oud Milligenseweg 31

3886 MC Garderen

Bezoek websiteRouteplanner

Over Bouwmanagement Ben Meiling

Een huis laten bouwen of zelf bouwen? Een juiste oplevering? Weten wat een verbouwing gaat kosten? Bemiddeling in bouwkundige problemen of onduidelijkheden? Bouwmanagement Ben Meiling ont zorgt u op vele fronten als het over ‘bouwen’ gaat. Van idee tot oplevering heeft BBM de jarenlange ervaring om elk project gecontroleerd te doorlopen. Ontdek onze brede kennis voor u als aannemer, architect of particulier.

Sinds de start van BBM in 2004 zie ik een stijgende vraag in het goed beheren van een bouwproces. Vooral in de huidige economische tijden is het van groot belang binnen de bepaalde budgetten te blijven en kan zowel de aannemer, de architect als de particulier het risico niet lopen ten onder te gaan aan onnodige (bouw)kosten.

Door mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld en acht jaar lang een eigen bouwbedrijf te hebben gehad weet ik tot in detail wat er bij ‘bouwen’ komt kijken. Vanaf het eerste idee tot aan de oplevering zijn er vele factoren die invloed hebben op uw bouw en kosten. Met onze brede kennis en zorg weet het BBM team alle factoren onder controle te houden.