Logo — Garderen

Nieuws

VorigeDe Veluwe Specialist — Garderen

De Veluwe Specialist

De Veluwe Specialist — Garderen
De Veluwe Specialist — Garderen

De Veluwe Specialist

Dorpsstraat 28

3886 AS Garderen

Bezoek websiteRouteplanner

Over De Veluwe Specialist

U vindt de Veluwe Specialist in Garderen middenin het centrum. Het zeer toeristische dorpje was vroeger het luxe vakantie oord van de Veluwe. De pittoreske uitstraling, met een werkende waterpomp waar u gratis Veluws bronwater tapt, geeft u een bijzonder gevoel. De buurtdorpjes en het kleinste stadje van de wereld; Staverden, zijn de verborgen schatten van de Veluwe. U ontdekt ook zandafgravingen, natuurmeren en het verscholen klooster. In Garderen gebeurt het!

Wij laten u de mooiste plekjes van de Veluwe zien! U huurt bij de Veluwe Specialist een fiets, tandem, GPS-mountainbike of GPS systeem. Daarnaast kunt u verschillende activiteiten als ballonvaren, rondvluchten, surfclinics of buitenritten op een paard boeken. Wij hebben alles in huis om uw familie, vrienden, vrijgezellen, verenigingsuitje in te regelen!

E-steppen
Huur eens een E-step: een elektrisch aangedreven step waar u al zittend of staand de Veluwe op ontdekt! Met de E-step komt u op de mooiste plekjes van de Veluwe. U kiest een route naar wens uit, daardoor bepaalt u zelf wat u wilt zien. Tijdens de tocht kunt u volop genieten van terrasjes, bezienswaardigheden en de natuur.

GPS-tocht
Huur een GPS om de Veluwe te verkennen tijdens een kinderuitje, waarbij de kinderen al speurend opdrachten moeten uitvoeren om vervolgens de schatkist te kunnen openen. Een leuk programma voor kinderen tot 12 jaar! Voor de oudere doelgroep en volwassenen bieden wij GEO caching aan; waar u alleen bij goede antwoorden de juiste route loopt.

Wilt u al fietsend per mountainbike en GPS de Veluwe ontdekken? Boek dan GPS biken, waar u verschillende routes kunt fietsen aan de hand van het GPS.

Huur een klassieke Mini Cooper
Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie gaat u op pad aan de hand van een roadbook die u langs mooie plekjes van de Veluwe leidt.