Ambachtelijk ijs maken is bepaald geen koud kunstje, al lijkt dat misschien zo. Het is een combinatie van vakmanschap, goede smaak, ervaring en natuurlijk weten wat u als klant wilt. De ijsmakers van IJssalon IJstijd verstaan hun vak. Niet voor niets zijn ze daar in de afgelopen jaren vele malen voor op cursus geweest, tot in Italië. Zo halen we de kennis over het beste ijs naar de Veluwe.
IJsliefhebbers uit de hele regio (en van ver daarbuiten) weten al lang de weg te vinden naar de ijssalons van IJstijd in Garderen, Beekbergen en Voorthuizen. Daar zijn natuurlijk de vertrouwde smaken als aardbeien-, chocolade- en vanille-ijs altijd in de vitrines te vinden. Ook heel bijzondere smaken als Notenexplosie, After Eight en Yoghurt-amarena behoren tot het aanbod van meer dan veertig smaken ijs. Of u nu iets te vieren heeft of gewoon zin heeft in ambachtelijk ijs: u bent van harte welkom bij de ijssalons van IJstijd op de Veluwe!