Logo — Garderen

Nieuws

VorigeImplacom BV — Garderen

Implacom BV

Implacom BV — Garderen
Implacom BV — Garderen

Implacom BV

Paleisweg 5

3886 LC Garderen

Bezoek websiteRouteplanner

Over Implacom BV

Wie voor gemak kiest, kiest voor Implacom

Implacom bewerkt al sinds 1984 de dentale markt en wordt ook wel dé pionier in Nederland genoemd als leverancier van dentale implantaten en chirurgisch instrumentarium voor de implantologie. In de loop van de jaren is veel kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij ook graag in voor onze klanten. Vanaf de start hebben we één focus, het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten voor de tandarts- en implantologie praktijken, met de beste en meest plezierige service.

Van het opleiden en begeleiden van startende implantologen en het gehele tandheelkundig team, mogelijkheid voor digitaal implanteren en documenteren, overleg patiënten casuïstiek, troubleshooting, het ondersteunen van de tandarts implantoloog en zijn team op de eigen locatie tot het detecteren van het aMMP-8 enzym voor het voorkomen van parodontitis en peri implantitis in een zeer vroeg stadium.

Producten

O.a. Zimmer Biomet Trabecular en Tapered Screw Vent tandheelkundige implantaten, Puros regeneratieve botmaterialen en PerioSafe speekseltesten. Uitgebreide informatie vindt u op onze websites www.implacom.nl, www.implantaat.nl,  www.periosafe-nederland.nl en www.paleisweg5.nl.

Implanteren zonder zorgen? Dat kán met Implacom.

Implanteren zonder zorgen is onze slogan. Het volledige team van Implacom is een hecht en loyaal team. Heeft een goede kennis van het product én van de markt. We hebben interesse in onze klant en voelen ons zeer betrokken. Het hele team staat altijd klaar voor de tandarts implantoloog, zijn team en natuurlijk de patiënt. Er zal snel een plezierige relatie ontstaan.

Officiële erkenning als Weefselinstelling

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft Implacom deze registratie verleend omdat de Puros humane bot- en huidmaterialen en de opslag en distributie hiervan aan de vereiste veiligheids- en controle eisen voldoen, zoals gesteld in de Wet Veiligheid en Kwaliteit Lichaamsmateriaal (Wvkl).